Zimní závod pro všechny

Hádejte, co vznikne, když se smíchá část modré buňky, část růžové buňky, bramboračka, vídeňská káva a banán v čokoládě? Těžké co? Ne, není to dort Pejska a Kočičky. Ne, není to nic od Jirky Babici. Dobrá, myslím, že to by neuhodl nikdo. Zrodil se zimní závod.

Abych to objasnila: my blogeři, co tak píšeme o běhu, se občas potkáme. Rekapitulujeme, plánujeme, vyprávíme si a zase plánujeme. Plánujeme, co si kde zaběhneme, čeho se zúčastníme, kam si zajedeme či kde si zaplaveme. A to je přesně ten moment, kdy Modrá buňka naprosto z ničeho vytvořila velmi hlubokou myšlenku: „Hele, co kdybychom se šli na Tři krále vykoupat do Martiňáku?“ Modří zajásali. „Hele, a co kdybychom si pak oběhli pár koleček…?“ Modří byli úplně na vrcholu blaha z té představy. „A co byste řekli tomu, kdybychom k tomu pozvali pár lidí...“ Čepice vylétly do vzduchu, Modří se objali a stvrdili myšlenku poplácáním po zádech a potřesením rukou.

Já tedy jedla v klidu svůj banán, protože s otužováním teprve začínám a tak se mě nějaké kouápání na Tři krále rozhodně netýkalo. Jenže jakmile už nešlo jen o koupání, ale o akci pro ostatní, musela jsem polknut a vyhodit do vzduchu i svou čepici. I když jsem si nikdy nemyslela, že uspořádám smíšený běžecký závod, tohle nešlo odmítnout. Prostě jak se říká: neříkej nikdy nikdy!

A tak jsme my tři: ultra-Honza12, otužilec Machy a já, připravili pro všechny, co nesedí celou zimu za pecí, úžasný zimní závod. Vlastně takovou Tříkrálovou běžeckou beach-párty. Běh či chůze v havajských kostýmech v rytmu letních songů, po závodě horký punč, před závodem trocha cákání v rybníčku, rozcvičení se při zumbě… O tom určitě nechcete jen číst, toho se prostě musíte zúčastnit :o)

Veškeré podrobnosti se dočtete zde.

Nuže, neseďte za pecí a najděte si v tom předvánočním shonu chvilku na přípravu. Budeme se na vás 06. ledna hodně moc těšit.

Diskusní téma: Zimní závod pro všechny

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

      POZVÁNKA

 

 

 

Tip na cvičení - říjen