Balíčky a voda

 

Tak tuhle kartu odkrývám docela nerada, protože to má být spíš překvapení, no ale něco přeci jen k tomu něco málo napíšu.

Voda, to je jasné a tajného na tom není vůbec nic. Po cestě možná vyprahne. Někdo si to bude metelit do cíle co nejrychleji, aby se napil pořádně. Ale ti, co jsou na trati déle, především se jedná o chodkyně, určitě douškem vody nepohrdnou. A proto bude na cca. třetím kilometru připravená voda v kelímcích. Ano, slyšela jsem, že na pěti kilometrech není občerstvení třeba, ale zkušenosti, především ty mé vlastní, ukázaly, že pokud je teplo a běží se rychle, vypil by člověk i louži. A to nedopustím

A balíčky?

Ten startovní, vlastně ne balíček, ale startovní obálka, bude obsahovat především vaše osobní startovní číslo a čtyři špendlíčky na upevnění :o) Osobní startovní číslo budou mít ty z vás, které se přihlásí do středy, 30.05.2012. Pak už se čísla natisknou a své jméno si na ně můžete napsat leda fixou.

Dále na vás bude čekat několik kuponů, které můžete hned na místě proměnit třeba v příjemnou masáž či úpravu obočí. Také v obálce naleznete los – budeme losovat o tři Běžecké čítanky podepsané Milošem Škorpilem. Jediné, co musíte udělat je, že los včas hodíte do osudí, ze kterého kolem 15té hodinu sám Miloš tři výherkyně vylosuje.

Cílový balíček bude odměnou pro všechny účastnice. Vlastně to začne už v cíli, kde za váš výkon obdržíte krásnou medaili. V prostorách registrace si pak vyzvednete malou taštičku od firmy AVON a malými, ale milými dárky, k dispozici bude ovoce a džus.

Nu, poodhalila jsem, co jsem mohla. Nezapomeňte se včas přihlásit a své balíčky si tak pojistit :o)

 

      POZVÁNKA

 

 

 

Tip na cvičení - říjen