Jsme v cíli

Doběhli jsme do cíle.  Za vámi je možná první závod, za mnou tak trochu ultra běh. Včera už utichly poslední maily (na některé jsem ještě nestačila odepsat, ale neztrácejte naději ;o) a já už hledím vpřed. A věřte tomu nebo ne, mám v hlavě další projekt, čili další naprosto úžasný nápad. Až ho doladím, což bude někdy v září, vyvěsím informace. Jen naznačím, že se jedná o akci, která vás nenechá sedět celou zimu za pecí.

Bez koho by to letos vůbec neklaplo, aneb kdo všechno se podílel na přípravě i samotné realizaci? Kdo vám poslal dárek? Kdo vám nalil vodu?

 

Děvčata:

Hanka

Dobrá duše, která od počátku evidovala všechny došlé přihlášky, plnila tabulky i přání a prosby závodnic, párovala platby. V den závodu vám dávala obálku se startovním číslem, po závodu balíček a při předávání cen mi byla k ruce, abych nedala někomu něco jiného.

Eva

Už tradiční a velká pomoc v zázemí. Příprava před spuštěním, registrace nově příchozích, úschovna, prodej, to všechno leželo na jejích bedrech. A aby toho neměla málo, měla s sebou své dva malé kluky, kterým ještě stačila dávat svačinu.

Sarah

Usměrňovala mé vzletné představy o grafickém pojetí startovních čísel a diplomů a sestavila pro vás video ze závodu. Před závodem pytlíkovala cílové balíčky a zabalila všechny ceny, protože řekla, že v igelitkách nikomu nic dávat nebudeme.

Měla na starosti občerstvení na trati a její značení. Vody sice bylo dostatek, ale doušek z kelímku jistě přišel vhod. A fáborky jste zřejmě v té rychlosti ani nezaregistrovaly...

A hlavně: došla mi pro holínky :o)

Lucka

Nakoupila a dovlekla Staropramen až k trati a pak vám podávala kelímky s vodou... :o)

Kristýna

Odpoledne se odlepila od učení, aby pomáhala hasit tam, kde bylo zrovna třeba. Nosila, přenášela, podávala. Potřebné ruce to byly...

 

Kluci:

Pavel

Bez něj nevím, nevím. Vymyslel a zprovoznil program – časomíru – bez čipů a přitom v počítači. Kam se na něj hrabou všechny stopky světa. Jistili jsme to i kamerou, kdyby náhodou vznikly nějaké pochybnosti. Ale nevznikly, všechno klaplo. Asi bych měla zmínit, že den před tím uběhl 103 km v Novohradských horách a přesto přišel po svých.

Richard

Před závodem mi dával všetečné dotazy, aby zjistil, jestli jsem na něco nezapomněla. Už od ledna měl představu o tom, kde se bude startovat a kde končit a tuto představu si i přes mé námitky prosadil. A dobře udělal, protože lepšího místa nebylo.

Vše, co bylo třeba, navozil do zázemí. Dopoledne v den závodu se chopil motyky, aby vykopal kanálky, které odvedly vodu pryč z chodníku. Že jste nakonec „jen“ skákaly přes kaluže je hlavně jeho zásluha.

Také s vámi cvičil zumbu, pomáhal s časomírou, stavěl a boural zázemí, odvezl jednu závodnici na vlak, dohlížel, abych na diplomy nepsala úplné blbost (jako se mi to v první chvíli i podařilo). Prostě – Richard je takový superdobrovolník.

Nicolas

Společně s Richardem se postaral o to, aby z chodníku zmizela voda, značil trať a pomáhal bourat zázemí. Byl jedním s časoměřičů.

Evžen

Kontrola shora. Pomáhal, kde se dalo, dohlížel na nás a radil.

 

Podpora zvenčí:

 

Běžecká škola

Mediální podpora, dárky pro všechny do cílových balíčků a extra dárek pro členky DBK. Miloš se ujal role startéra, Dana dekorovala doběhnuté závodnice.

 

Radka Kopecká/Studio Lavender

Masáže a poukázky pro všechny, ceny pro vítěze. Nakonec i ona pomohla v zázemí, za což moc děkuji.

 

Henkel

Ceny pro vítězky a dárek pro všechny do balíčků

 

eVito

Dárek pro všechny

 

Kartum

Tisk čísel

 

Jiří Brejník

Moderátor

 

Profirental

Vybavení zázemí

 

Balondekor

Zumba- vystoupení

(ještě byly objednané dekorace, ale v dešti by nám ihned praskly... 

 

Všem sponzorům i partnerům patří můj dík.

Dobrovolníkům, patří nejen dík, ale hlavně respekt, že letošní běh pro ženy zvládli i v tak náročném počasí, které v neděli panovalo, bez ztráty kytičky :o)

      POZVÁNKA

 

 

 

Tip na cvičení - říjen