Masáž rukou

Masáž rukou uvolňuje bolavé namožené ruce a uvolňuje ruce a prsty. Masáž rukou zlepšuje přívod a odvod krve ve tkáních, také velmi příjemně prohřívá ruce, dlaně a pomáhá odplavování odpadních látek pryč z těla.

Masáž rukou je velmi příjemná a naplní Vás znovu toliko potřebnou energií. Zejména u úředníků a podobných profesí, kde jsou ruce a paže v presu a přitom ne v dostatečné činnosti, pomáhá masáž rukou navrátit dostatečný přítok krve do celých. Masáž rukou dokonce pomáhá zamezit vzniku zánětu karpálního tunelu, což je nemoc dost spojená s prací na počítači. Tato nemoc je bolestivá a často končí nepříjemným chirurgickým zákrokem, který Vás kromě bolesti na delší dobu pracovně vyřadí.

Odměňte své ruce za neustálou práci a dopřejte jim odpočinek a uvolnění.

Masáž se již dlouho právem nazývá: "lékem na všechny nemoci" a jde hlavně o vynikající prevenci nejrůznějších nemocí. Masáž rukou zlepšuje krevní oběh, výživu a hydrataci pokožky. Kromě toho podporuje celkovou relaxaci a zmírňuje únavu. Má se za to, že masáž rukou je účinným prostředkem posílení srdce a jako prevence jeho nemocí.

Reflexní terapie vychází z toho, že všechny orgány a části organismu, mají svá energetická a nervová – reflexní – zakončení na různých místech těla. Na těchto zakončeních se projevuje stav odpovídajících orgánů a části těla. Reflexní masáž má za úkol tyto body stimulovat a správným určením intenzity a druhem přítlaku oslabený orgán posílit nebo utlumit. Takto uvolňuje i pohybový aparát.

Připravili jsme pro Vás speciální masáž dlaní a předloktí spojenou s intezivní péčí o ruce. Během masáže dostanou Vaše ruce potřebnou hydrataci a regeneraci. Speciální peeling pokožku rukou prokrví a zjemní. Na závěr Vaše ruce dostanou ochranu v podobě hydratačního krému.

Hlavními účinky masáže je prokrvení, uvolnění, zjemnění a zvláčnění pokožky rukou. Tato masáž je balzámem nejen pro naše ruce, ale i pro duši.

Ruce mají v našem žití výsadní postavení. Můžeme jimi spoustu věcí vytvořit, ale také i zničit. Ruce máme "po ruce" vždy, takže pomoc může přijít okamžitě! A mezi spojnicí našich rukou je naše srdce. Proto má masáž rukou spoustu předností.

Dopřejte svým rukám pohlazení, které si zaslouží.

 

Článek pro vás připravila Radka Kopecká, která v neděli, 2. června bude všem závodnicím k dispozici a masáž rukou jim zdarma poskytne. Více informací o masážích naleznete na stránkách Studia Lavender

      POZVÁNKA

 

 

 

Tip na cvičení - říjen