Nechte si poradit...

 

Ještě musím odkrýt jednoho z partnerů nedělního běhu, a sice společnost MARICS se sídlem ve Znojmě, která Vám představí sortiment konceptu MARICS HealthCare - PRODUKTY PRO VAŠE ZDRAVÍ.

Možná to znáte – přijdete do drogerie či lékárny (nebo prostě někam, kde cosi nutně potřebujete) a všude kolem – jak jinak – zboží. Hory zboží. Horko těžko naleznete regál s prostředky na ošetření nohou, protože po běhu je máte takové všelijaké a je načase s tím něco udělat. A nastává další problém: v regále je tolik produktů na nohy, že prostě nevíte. A tak hledíte, berete jednu barevnou tubu za druhou a rozhodnut se, je opravdu tvrdý oříšek. 

Co s tím? Tak například popadnete to, co znáte, aniž by to řešilo právě váš problém, nebo vezmete to, co vám přijde cenově nejpřijatelnější, anebo (to dělám já) co má nejkrásnější obal :o)

V době, kdy se lidé starají spíš sami o sebe než o druhé proto přijde vhod kvalifikovaná rada od někoho, kdo ve Vás vidí klientku hledající pomoc a ne chodící kreditku. A to přesně Team MARICS HealthCare poskytuje.

Samozřejmě se nevyzná jen v mastičkách na nohy, ale má pro Vás nabídku produktů pro celé Vaše tělo. Od hlavy k patě, od péče o pleť až po zdravé obutí. I pro děti se něco najde. Majitelé společnosti razí názor, že nejde jen o osobní přístup, že jde vždy i o něco navíc. A co znamená to něco navíc? To už zjistíte v neděli, pokud navštívíte jejich prodejní koutek.

      POZVÁNKA

 

 

 

Tip na cvičení - říjen